Почистване при изнасяне или нанасяне

Независимо дали наемате дома или апартамента и се надявате да върнете депозита си, или сте собственик на имот, който подготвя място за следващите обитатели, почистването е важно. Ако смятате да се изнесете от апартамента и искате да оставите нещата да изглеждат добре, просто ни се обадете. И ако бъдещите наематели бързат да се нанесат и да са доволни най-добрият начин да направите това е да направите мястото си искрящо. За щастие, ние сме тук, за да ви помогнем да премахнете мръсотията !

Истински професионалисти.

24/7 обслужване на клиенти.

Удобен начин за резервация

Удобно плащане

Достъпно, предварително ценообразуване.

Как работи


Изберете време

Изберете ден и час за вашата услуга и ние ще се свърцем с вас веднага.

Резервирайте веднага

Ще потвърдим вашата заявка и ще се погрижим за за вашето удобство.

Вашият професионалист пристига

Опитен, напълно оборудван професионалист ще се появи навреме на прага ви.

Надеждното име в достъпна услуга

за почистване

Опит

Много компании твърдят, че имат най-добрата услуга за прислужници. Важно е да направите своето проучване и да разберете дали всъщност получавате най-добрата им услуга и какво е включено в нея. Ние сме компания, която стои зад услугата зад обещанията които даваме, ако някога не сте доволни от услугата, която сте получили, ние имаме денонощна поддръжка на клиенти и гаранция че ще оправим нещата.

Надежден

Почистването е най-полезно за онези клиенти, които имат деца или домашни любимци те трябва да намерят надеждна прислужница, която да помогне из къщата – някой, на когото разчитат, а не просто на евтина домашна помощница. Камериерките които работят при нас се проверяват и оценяват от нашите клиенти.

Квалифициран и способен

Много лесно можете да направите голяма бъркотия, ако не знаете какво правите, когато почиствате. Ето защо прислужниците, които ще намерите при нас, са най-добрите в това, което правят. Те знаят кои решения за почистване да използват върху кои повърхности, за да изглежда всичко страхотно и то за нула време. Те ще изчистят всичко до най-малката подробност, която със сигурност ще впечатли вас, семейството ви и всички гости, които могат да посетят дома ви.

Гъвкавост

Знаем колко трудно може да се намери време да се приберете в средата на натоварената седмица. Независимо дали тичате да водите децата на различни училищни събития и практики, или просто пътувате много за работа, искаме да се уверим, че услугата отговаря на нуждите на вашият график. Когато резервирате услуга за прислужница при нас, можете да уредите прислужница да пристигне между 7 часа сутринта и 23 часа и то 7 дни в седмицата. И винаги можете да промените графика.. Просто ни уведомете поне 24 часа предварително и ще намерим нов интервал от време за вас.

Градове в които оперираме

 • Плевен,
 • Ловеч,
 • Червен Бряг,
 • Луковит
 • Севлиево
 • Габрово
 • Левски
 • Горна Оряховица
 • Враца
 • Казанлък
 • Етрополе
 • Троян
 • Попово
 • Търговище
 • Шумен
 • Разград
 • Сливен
 • Берковица

Подгответе своето пространство за следващия наемател

За собствениците на имоти гарантирането, че къщата или апартаментът изглежда най-добре е най-лесният начин да осигурите най-високата стойност на наема за вашия имот. Ние сме най-добрият начин да намерите достъпни и висококачествени услуги за почистване, след като последният ви наемател е освободил имота, или точно преди да се появи следващият ви наемател.

Напуснете дома си, както сте го намерили

Често се случва само докато се подготвяте да напуснете място, за да видите в какво състояние е всъщност! С всички снимки надолу, парчета и парчета в кутии, можете изведнъж да видите всички онези скрити преди това петна, прикрити мръсотии и слоеве прах. Подготовката за придвижване може да бъде изтощителна и последното нещо, което ви е на ум, ще бъде да счупите метлата или да слезете и да се изцапате с дезинфектанта.

Почистане при пренасяне

Използването на почистване, при пренасяне е идеалният начин да започнете новия си живот в новия си дом. Няма значение дали наемате или купувате; почистването на нечия каша никога не е забавно – особено ако нямате време. Наистина ли искате да прекарате първата вечер в новата си къща, апартамент, търкайки ваната или бихте предпочели да седите на дивана си, наслаждавайки се на чаша вино и домашно приготвена храна?

Често задавани въпроси

Какво е включено в почистването на спалня ?

Вижте какво е включено в почистването на спалнята тук.

Кой ще дойде на място ?

Handy има богата мрежа от опитни, най-високо оценени почистващи препарати. Въз основа на часа и датата на вашата заявка, ние работим, за да възложим най-добрия наличен професионалист. Като работа с конкретен професионалист? Добавете ги към вашия Pro Team от мобилното приложение и те ще бъдат поискани първо за всички бъдещи резервации. Ще получите имейл с подробности за вашия професионалист преди вашата среща.

Мога ли да пропусна или отложа резервация ?

Можете да разсрочите безплатно всяка резервация поне 24 часа преди планираното начално време. Ако трябва да пропуснете резервация в рамките на минималния ангажимент, ще прехвърлим стойността на резервацията във вашия акаунт. Можете да използвате този кредит за бъдещи почиствания и други удобни услуги.