Почистване на спалня

Знаете ли, че прекарвате приблизително една трета от живота си в спалнята ? Въпреки, че по-голямата част от това време спите, вашата спалня също е мястото, където отивате да се отпуснете. Ако обаче вземете под внимание останалата част от дома си, за да поддържате чистота, професионалния си живот, за който да се тревожите, и децата си, за които да се грижите, това може да бъде и помещението, което се поставя последно в списъка, когато става въпрос за поддържане на дома ви подреден. Освен естетическата страна на това да имате чиста спалня, мръзната спалня се отразява и на вашето благодъдтояние. Мръсното помещение може да привлече акари, да направи съня и работата неприятни, да предизвика ненужен стрес. Ако вашата спалня се нуждае от почистване, защо не помислите да използвате услугата за почистване на спалня от нас?

Истински професионалисти.

24/7 обслужване на клиенти.

Удобно плащане

Удобен начин за резервация

Достъпно, предварително ценообразуване.

Как работи


Изберете време

Изберете ден и час за вашата услуга и ние ще ви се обадим веднага.

Резервирайте веднага

Ще потвърдим вашата заявка и ще се погрижим за вашето удобство.

Вашият професионалист пристига

Опитен, напълно оборудван професионалист ще се появи навреме на прага ви.

Градове в които оперираме

 • Плевен,
 • Ловеч,
 • Червен Бряг,
 • Луковит
 • Севлиево
 • Габрово
 • Левски
 • Горна Оряховица
 • Враца
 • Казанлък
 • Етрополе
 • Троян
 • Попово
 • Търговище
 • Шумен
 • Разград
 • Сливен
 • Берковица

Надеждното име в достъпна услуга

за почистване

Опит

Ние знаем, че освен че е място, където да поспиш, твоята спалня е твоето лично пространство, твоето светилище. Когато използвате нашите услиги, за да резервирате услуга за почистване на спалня, почистващите препарати, с които ще почистим, ще спазват вашите предпочитания. Ние дори предлагаме списък, така че можете да дадете на чистачите ни ясни инструкции как искате да се извърши почистването на вашата спалня. Всички наши работници, са проверени, така че да знаете, че човекът, когото пускате в дома си, е надежден и високо оценен професионалист.

Надежден

Независимо дали имате нужда от почистване на спалнята си веднъж седмично, два пъти седмично или само веднъж месечно, можете да сте сигурни, че избраният от вас специалист по почистване ще се появи навреме. В допълнение, те ще донесат всичко необходимо за задълбочена работа – освен ако не предпочитате да използват вашите собствени почистващи препарати.

Квалифициран и способен

Създаването на безупречно чиста спалня не е нещо, което всеки може да направи. Нашите професионалисти имат отношение към работата и знания, за да свършат работата на най-високо ниво. От прахосмукиране на килими до почистване и полиране на мебели, ще се приберете в чиста спалня, в която можете да се отпуснете след тежък ден.

Гъвкавост

Използването на нашият уенсайт за намиране на услуга за почистване е просто и удобно. Просто въведете данните си и няколко подробности за това кога и как искате да почистите спалнята си, а ние ще се погрижим за останалото. Знаем обаче, че нещата не винаги вървят по план. Ако вашите планове се променят, просто ни уведомете най-малко 24 часа по рано и ние ще отложим уговорката, в по удобно време за вас – без санкции или разсрочени такси, за които да се притеснявате!

Достъпен лукс, който заслужавате

В допълнение към резервирането на услуга за почистване на спалнята чрез нашият сайт получавате ясна и конкурентна оферта, без такси и без допълнителни плащания. Наред с достъпните цени, няма компромиси с качеството; почистващите препарати за спални, които използваме, говорят за репутацията ни за да запазим съществуващите клиенти и да привлечем нови. Поради това знаете, че ще получите най-добрата работа на най-добрата цена.

Приятелска, професионална услуга

Най-добрата услуга за почистване на спалнята е тази, която е адаптивна. Когато използвате Handy, за да намерите специалист по почистването, ще имате гъвкавост и можете да ги помолите да извършат домакински дела, които могат да надхвърлят политиките на по-голям бизнес по почистване. Всичко, което трябва да направите, е да попитате! Можете да попитате чистачката или просто да използвате онлайн контролния списък, за да промените вашите изисквания и да се приберете в чиста спалня, точно по начина, по който искате.

Чистители, които работят с вашия график

Гъвкави и достъпни, можете да получите персонализирано почистване на спалнята, което отговаря на вашия график, бюджета и вашите нужди. И ако не сте доволни от чистотата, ни се обадете ние ще се погрижим. Всяка резервация чрез платформата Handy означава, че ще работим усилено, за да оправим нещата!

Често задавани въпроси

Какво е включено в почистването на спалня ?

Вижте какво е включено в почистването на спалнята тук.

Кой ще дойде на място ?

Handy има богата мрежа от опитни, най-високо оценени почистващи препарати. Въз основа на часа и датата на вашата заявка, ние работим, за да възложим най-добрия наличен професионалист. Като работа с конкретен професионалист? Добавете ги към вашия Pro Team от мобилното приложение и те ще бъдат поискани първо за всички бъдещи резервации. Ще получите имейл с подробности за вашия професионалист преди вашата среща.

Мога ли да пропусна или отложа резервация ?

Можете да разсрочите безплатно всяка резервация поне 24 часа преди планираното начално време. Ако трябва да пропуснете резервация в рамките на минималния ангажимент, ще прехвърлим стойността на резервацията във вашия акаунт. Можете да използвате този кредит за бъдещи почиствания и други удобни услуги.