Почистване на кухня

Почистването на кухня може да е една от най-мразените задачи във вашия списък със задачи, но също така е и една от най-важните. Вашата кухня обикновено е стаята, от която вашите гости формират първите си впечатления от останалата част от дома ви. Освен това храната се приготвя и готви там и е задължително да е чиста.

Въпреки това, ако ви липсва време, внимателното почистване на кухнята ви не винаги е опция. В тази ситуация трябва да намерите надеждна и професионална услуга за почистване на кухнята. Нашите услуги ви предоставят това което отговаря на вашите нужди и график, бързо, удобно и икономично!

Истински професионалисти.

24/7 обслужване на клиенти.

Удобен начин за резервация

Удобно плащане

Достъпно, предварително ценообразуване.

Как работи


Изберете време

Изберете ден и час за вашата услуга и ние ще се свърцем с вас веднага.

Резервирайте веднага

Ще потвърдим вашата заявка и ще се погрижим за за вашето удобство.

Вашият професионалист пристига

Опитен, напълно оборудван професионалист ще се появи навреме на прага ви.

Надеждното име в достъпна услуга

за почистване

Опит

Много компании твърдят, че имат най-добрата услуга за прислужници. Важно е да направите своето проучване и да разберете дали всъщност получавате най-добрата им услуга и какво е включено в нея. Ние сме компания, която стои зад услугата зад обещанията които даваме, ако някога не сте доволни от услугата, която сте получили, ние имаме денонощна поддръжка на клиенти и гаранция че ще оправим нещата.

Надежден

Почистването е най-полезно за онези клиенти, които имат деца или домашни любимци те трябва да намерят надеждна прислужница, която да помогне из къщата – някой, на когото разчитат, а не просто на евтина домашна помощница. Камериерките които работят при нас се проверяват и оценяват от нашите клиенти.

Квалифициран и способен

Много лесно можете да направите голяма бъркотия, ако не знаете какво правите, когато почиствате. Ето защо прислужниците, които ще намерите при нас, са най-добрите в това, което правят. Те знаят кои решения за почистване да използват върху кои повърхности, за да изглежда всичко страхотно и то за нула време. Те ще изчистят всичко до най-малката подробност, която със сигурност ще впечатли вас, семейството ви и всички гости, които могат да посетят дома ви.

Гъвкавост

Знаем колко трудно може да се намери време да се приберете в средата на натоварената седмица. Независимо дали тичате да водите децата на различни училищни събития и практики, или просто пътувате много за работа, искаме да се уверим, че услугата отговаря на нуждите на вашият график. Когато резервирате услуга за прислужница при нас, можете да уредите прислужница да пристигне между 7 часа сутринта и 23 часа и то 7 дни в седмицата. И винаги можете да промените графика.. Просто ни уведомете поне 24 часа предварително и ще намерим нов интервал от време за вас.

Градове в които оперираме

 • Плевен,
 • Ловеч,
 • Червен Бряг,
 • Луковит
 • Севлиево
 • Габрово
 • Левски
 • Горна Оряховица
 • Враца
 • Казанлък
 • Етрополе
 • Троян
 • Попово
 • Търговище
 • Шумен
 • Разград
 • Сливен
 • Берковица

Кухненско почистване за вашия бюджет

Използването на услуга за почистване на кухня може да звучи като лукс, но когато използвате нашите услуги, тя е достъпна! Услугата за почистване на кухнята, резервирана чрез нас идва на ясна и конкурентна цена, така че можете да възстановите свободното си време и да работите върху по-важни неща от почистването на вашата кухня. Нашите работници, зависят от репутацията им за работа, така че можете да сте сигурни, че ще направят всичко възможно, за да ви осигурят възможно най-доброто обслужване!

Услуга за почистване на кухня

Ние обича да опростяваме нещата; направихме този уебсайт възможно най-лесен за използване. Можете да резервирате почистването на вашата кухня чрез нашия уебсайт. Процесът е прост: въведете данните си и няколко подробности за вашата кухня, а ние ще се погрижим за останалото. Можете дори да използвате уебсайта, за да задавате задачи и да се свържете с вашия професионалист, да разсрочите и да решите плащания, всичко това от комфорта на вашия дом. Това е персонализирана услуга за почистване на кухнята, улеснена чрез нашата платформа,

Често задавани въпроси

Какво е включено в почистването на спалня ?

Вижте какво е включено в почистването на спалнята тук.

Кой ще дойде на място ?

Handy има богата мрежа от опитни, най-високо оценени почистващи препарати. Въз основа на часа и датата на вашата заявка, ние работим, за да възложим най-добрия наличен професионалист. Като работа с конкретен професионалист? Добавете ги към вашия Pro Team от мобилното приложение и те ще бъдат поискани първо за всички бъдещи резервации. Ще получите имейл с подробности за вашия професионалист преди вашата среща.

Мога ли да пропусна или отложа резервация ?

Можете да разсрочите безплатно всяка резервация поне 24 часа преди планираното начално време. Ако трябва да пропуснете резервация в рамките на минималния ангажимент, ще прехвърлим стойността на резервацията във вашия акаунт. Можете да използвате този кредит за бъдещи почиствания и други удобни услуги.