Офис почистване

Намирането на най-добрите услуги за почистване на офиси може би до днес е било трудна задачаy. Ние сме професионалисти по почистване на офиси, като гарантираме, че вашето професионално пространство свети и впечатлява както вашите клиенти, така и служители. Независимо дали управлявате малък бизнес или сте част от голяма корпорация, гарантираме, че офисите ви се поддържат чисти и подредени. Създаването на положителни първи впечатления подобрява морала на служителите. От гарантирането, че чашките за кафе са измити и изсушени до почистване на баните, ние можем да ви дадем най-добрите услуги по почистване на офиси, за да се справите с всички ваши задачи.

Истински професионалисти.

24/7 обслужване на клиенти.

Удобен начин за резервация

Удобно плащане

Достъпно, предварително ценообразуване.

Как работи


Изберете време

Изберете ден и час за вашата услуга и ние ще се свърцем с вас веднага.

Резервирайте веднага

Ще потвърдим вашата заявка и ще се погрижим за за вашето удобство.

Вашият професионалист пристига

Опитен, напълно оборудван професионалист ще се появи навреме на прага ви.

Надеждното име в достъпна услуга

за почистване

Опит

Много компании твърдят, че имат най-добрата услуга за прислужници. Важно е да направите своето проучване и да разберете дали всъщност получавате най-добрата им услуга и какво е включено в нея. Ние сме компания, която стои зад услугата зад обещанията които даваме, ако някога не сте доволни от услугата, която сте получили, ние имаме денонощна поддръжка на клиенти и гаранция че ще оправим нещата.

Надежден

Почистването е най-полезно за онези клиенти, които имат деца или домашни любимци те трябва да намерят надеждна прислужница, която да помогне из къщата – някой, на когото разчитат, а не просто на евтина домашна помощница. Камериерките които работят при нас се проверяват и оценяват от нашите клиенти.

Квалифициран и способен

Много лесно можете да направите голяма бъркотия, ако не знаете какво правите, когато почиствате. Ето защо прислужниците, които ще намерите при нас, са най-добрите в това, което правят. Те знаят кои решения за почистване да използват върху кои повърхности, за да изглежда всичко страхотно и то за нула време. Те ще изчистят всичко до най-малката подробност, която със сигурност ще впечатли вас, семейството ви и всички гости, които могат да посетят дома ви.

Гъвкавост

Знаем колко трудно може да се намери време да се приберете в средата на натоварената седмица. Независимо дали тичате да водите децата на различни училищни събития и практики, или просто пътувате много за работа, искаме да се уверим, че услугата отговаря на нуждите на вашият график. Когато резервирате услуга за прислужница при нас, можете да уредите прислужница да пристигне между 7 часа сутринта и 23 часа и то 7 дни в седмицата. И винаги можете да промените графика.. Просто ни уведомете поне 24 часа предварително и ще намерим нов интервал от време за вас.

Градове в които оперираме

 • Плевен,
 • Ловеч,
 • Червен Бряг,
 • Луковит
 • Севлиево
 • Габрово
 • Левски
 • Горна Оряховица
 • Враца
 • Казанлък
 • Етрополе
 • Троян
 • Попово
 • Търговище
 • Шумен
 • Разград
 • Сливен
 • Берковица

Опитът е всичко

В допълнение към пристигането навреме и със съответното оборудване за почистване, вашият офис ще бъде изчистен на време и с бнимание към детайлите. Ние знаем как да дезинфекцираме баня или да почистим правилно работния плот, това може да промени всичко на работното ви място. Нашите професионалисти по почистване на офиси са превърнали своите умения и опит в кариера и когато резервирате чрез нашият уебсайт, вие можете да се възползвате от всичко това на страхотна цена.

Правилното оборудване за работата

Възможно е да се преместиш в нов офис и да нямаш нито работна ръка, нито оборудване, за да можеш да почистиш мястото. Няма проблем. Не само специалистите по почистване на офиси ще се покажат с цялото оборудване, което може да очаквате, но и ще внесат ниво на интензивност и грижа в работата си, което означава разликата между средна работа и отлична. Просто предоставете няколко подробности за това какви са точно вашите изисквания и ще ви дадем най-добрите услуги за почистване на офиси.

Първи впечатления

Независимо дали интервюирате потенциален нов служител или посрещате клиент в офиса си за първи път, трябва да направите възможно най-доброто първо впечатление. В допълнение към поддържането на вашия офис в отлично състояние, ние можем да ви помогнем да поддържате офиса си чист. Помогнете на вашия офис да изглежда и ухае най-добре.

Често задавани въпроси

Какво е включено в почистването на спалня ?

Вижте какво е включено в почистването на спалнята тук.

Кой ще дойде на място ?

Handy има богата мрежа от опитни, най-високо оценени почистващи препарати. Въз основа на часа и датата на вашата заявка, ние работим, за да възложим най-добрия наличен професионалист. Като работа с конкретен професионалист? Добавете ги към вашия Pro Team от мобилното приложение и те ще бъдат поискани първо за всички бъдещи резервации. Ще получите имейл с подробности за вашия професионалист преди вашата среща.

Мога ли да пропусна или отложа резервация ?

Можете да разсрочите безплатно всяка резервация поне 24 часа преди планираното начално време. Ако трябва да пропуснете резервация в рамките на минималния ангажимент, ще прехвърлим стойността на резервацията във вашия акаунт. Можете да използвате този кредит за бъдещи почиствания и други удобни услуги.