Основно почистване

Търсите ли услуга за основно почистване? Ако искате да сте сигурни, че вашият специалист по почистване наистина ще накара нещата да искрят, може да ни се доверите. Основното почистване е най-добрият начин да гарантирате, че къщата ви ще блести. С течение на времето части от вашия дом – особено кухни и бани – могат да натрупат слоеве мръсотия с която редовното почистване просто не може да се справи. Когато резервирате услуга за основно почистване, можете да се погрижите за всички пренебрегвани зони, тъй като автоматично се включват следните екстри: вътрешни шкафове, вътрешен хладилник, вътрешна фурна.

Истински професионалисти.

24/7 обслужване на клиенти.

Удобен начин за резервация

Удобно плащане

Достъпно, предварително ценообразуване.

Как работи


Изберете време

Изберете ден и час за вашата услуга и ние ще се свърцем с вас веднага.

Резервирайте веднага

Ще потвърдим вашата заявка и ще се погрижим за за вашето удобство.

Вашият професионалист пристига

Опитен, напълно оборудван професионалист ще се появи навреме на прага ви.

Надеждното име в достъпна услуга

за почистване

Опит

Много компании твърдят, че имат най-добрата услуга за прислужници. Важно е да направите своето проучване и да разберете дали всъщност получавате най-добрата им услуга и какво е включено в нея. Ние сме компания, която стои зад услугата зад обещанията които даваме, ако някога не сте доволни от услугата, която сте получили, ние имаме денонощна поддръжка на клиенти и гаранция че ще оправим нещата.

Надежден

Почистването е най-полезно за онези клиенти, които имат деца или домашни любимци те трябва да намерят надеждна прислужница, която да помогне из къщата – някой, на когото разчитат, а не просто на евтина домашна помощница. Камериерките които работят при нас се проверяват и оценяват от нашите клиенти.

Квалифициран и способен

Много лесно можете да направите голяма бъркотия, ако не знаете какво правите, когато почиствате. Ето защо прислужниците, които ще намерите при нас, са най-добрите в това, което правят. Те знаят кои решения за почистване да използват върху кои повърхности, за да изглежда всичко страхотно и то за нула време. Те ще изчистят всичко до най-малката подробност, която със сигурност ще впечатли вас, семейството ви и всички гости, които могат да посетят дома ви.

Гъвкавост

Знаем колко трудно може да се намери време да се приберете в средата на натоварената седмица. Независимо дали тичате да водите децата на различни училищни събития и практики, или просто пътувате много за работа, искаме да се уверим, че услугата отговаря на нуждите на вашият график. Когато резервирате услуга за прислужница при нас, можете да уредите прислужница да пристигне между 7 часа сутринта и 23 часа и то 7 дни в седмицата. И винаги можете да промените графика.. Просто ни уведомете поне 24 часа предварително и ще намерим нов интервал от време за вас.

Градове в които оперираме

 • Плевен,
 • Ловеч,
 • Червен Бряг,
 • Луковит
 • Севлиево
 • Габрово
 • Левски
 • Горна Оряховица
 • Враца
 • Казанлък
 • Етрополе
 • Троян
 • Попово
 • Търговище
 • Шумен
 • Разград
 • Сливен
 • Берковица

Ние поемаме контрола

За разлика от някои големи компании нашите, професионалисти, знаят, че всеки дом е различен и няма такова нещо като решение „един размер отговаря на всички“. Използвайки нашите услуги можете да персонализирате какво искате да бъде почистено, как искате да се направи и кога да се направи. Нашите професионалисти са най-добрите във вашия район и ще отидат над и отвъд, за да изглежда домът ви отново искрящо чист. Репутацията е всичко, поради което ние випредоставяме услуга, която искате. В случай, че не сте доволни от свършената работа, име гаранция, че ще работим усилено, за да го направим правилно.

Знаете кога е време за основно почистване

Ежедневният битов живот носи със себе си мръсотия, капки, пръски и петна – много от които просто отказват да бъдат изчистени. Независимо дали просто ви е омръзнало да гледате едни и същи стари мръсни следи или фурната ви започва да изглежда като маслено петно, професионалистите ни могат да ви помогнат да си спомните защо сте обичали дома си на първо място. За тези, които продават домовете си, основното почистване на къщата е идеалният начин да представите вашия имот по най-добрия начин на потенциалните купувачи.

Основно почистване за всички

За хората които дават жилища под наем възможността да представите вашия имот в най-добрата светлина е основото почистване и начин да осигурите най-високата стойност на наема. Ако имотът ви е отдаден под наем за известно време или сте го закупили наскоро, може да използвате тази услуга на достъпна и висококачествена услуга за основно почистване което е и добра инвестиция. Дори ако предишните ви наематели са оставили голяма мръсотия, ние ще ви помогнем.

Често задавани въпроси

Какво е включено в почистването на спалня ?

Вижте какво е включено в почистването на спалнята тук.

Кой ще дойде на място ?

Handy има богата мрежа от опитни, най-високо оценени почистващи препарати. Въз основа на часа и датата на вашата заявка, ние работим, за да възложим най-добрия наличен професионалист. Като работа с конкретен професионалист? Добавете ги към вашия Pro Team от мобилното приложение и те ще бъдат поискани първо за всички бъдещи резервации. Ще получите имейл с подробности за вашия професионалист преди вашата среща.

Мога ли да пропусна или отложа резервация ?

Можете да разсрочите безплатно всяка резервация поне 24 часа преди планираното начално време. Ако трябва да пропуснете резервация в рамките на минималния ангажимент, ще прехвърлим стойността на резервацията във вашия акаунт. Можете да използвате този кредит за бъдещи почиствания и други удобни услуги.