Окачване на снимки и инсталиране на рафтове

Ако търсите най-добрите професионалисти, не търсете повече. Професионалистите за монтиране на картини и рафтове в напият сайт предлагат експертни услуги за окачване за тези, които се нуждаят от това. От гарантирането, че вашите рамки за снимки са сигурни и равни до инсталирането на носещи рафтове.

Истински професионалисти.

24/7 обслужване на клиенти.

Удобен начин за резервация

Достъпно, предварително ценообразуване.

Удобно плащане

Как работи


Изберете време

Изберете ден и час за вашата услуга и ние ще се свърцем с вас веднага.

Резервирайте веднага

Ще потвърдим вашата заявка и ще се погрижим за за вашето удобство.

Вашият професионалист пристига

Опитен, напълно оборудван професионалист ще се появи навреме на прага ви.

Оставете на експертите

Докато окачването на снимки може да не ви се струва сложна задача, това може да се окаже не точно така. Когато резервирате професионални услуги за окачване на картини чрез нашият сайт, вие ще направим всичко професионално! Най-добре е да го оставите на опитен експерт, който знае как да постигнете най-голямо въздействие от вашето изкуство и да закрепите здраво рамките за снимки на стената. Стените на вашата къща или апартамент са първото нещо, което вие, вашето семейство и посетителите ви ще забележат, когато влязат. Използването на професионални услуги, резервирани чрез нашият сайт, гарантира, че вашият дом или офис прави най-доброто първо впечатление всеки път.

Монтажът на рафтовете не е шега

Няма нищо по-страшно от това да знаете, че единственото нещо, което стои между петдесетте килограма книги, опиращи се на плаващия ви рафта над вашето легло, и болезнено срутване в полунощ, е много малко . Ето защо трябва да използвате нашите услуги. И вашият професионалист ще донесе всички необходими инструменти, за да може работата да бъде възможно най-бърза и ефективна.

Трябват ли ми инструменти ?

Вашият професионалист ще дойде с всички необходими инструменти за сглобяване на вашите мебели. Мебелите трябва да са с всички части, необходими за сглобяване.

Кога ще се свържете с мен ?

След като изпраите съобщение, ще ви се обадим за потвърждение. Можете да се свържете с нас по всяко време с въпроси или проблеми.