Монтаж – прозорци

Ако обмисляте да сложите нови щори или завеси, не забравяйте да направите резервация тук. Въпреки че може да се изкушите сами да опитате да поставите щорите и завесите на прозореца, това е специализирана работна, която наистина изисква услугите на професионалист. Дори и най-малкото грешно изчисление на измерването може да превърне вашите усилия в скъпоструващо бедствие на направи си сам. Ако имате множество прозорци, да имате експертно око за работата е още по-решаващо. Инсталирането на сенници за прозорци и завеси е отнемаща време задача, за която може да нямате време. И ако нямате подходящите инструменти за работата, наистина ли искате да закупите специализирани инструменти, които вероятно няма да изпозлвате повече?

Истински професионалисти.

24/7 обслужване на клиенти.

Удобен начин за резервация

Удобно плащане

Достъпно, предварително ценообразуване.

Как работи


Изберете време

Изберете ден и час за вашата услуга и ние ще се свърцем с вас веднага.

Резервирайте веднага

Ще потвърдим вашата заявка и ще се погрижим за за вашето удобство.

Вашият професионалист пристига

Опитен, напълно оборудван професионалист ще се появи навреме на прага ви.

Достъпна услуга

за монтаж- прозорци

Опит

След като видите как се справя специалист по време на работа, ще разберете защо има повече висящи щори, отколкото може да си представите. Вашият професионалист вероятно ще има години опит. Накратко, техният опит ще сърши работата по най-добрия начин да се като се избегнат проблеми, които могат да възникнат при осигуряването на възможно най-добрата работа.

Надежден

Нашите служители знаят, че вашето време е ценно и няма да ви оставят да чакате с часове, за да се покажат. Вместо това, използвайки платформата можете да изберете точно кога те пристигат, по времето и датата, които са най-подходящи за вас. Ако имате нужда от вертикални щори, инсталирани спешно, можете да резервирате професионалист, който да бъде в къщата ви, най-скоро утре. Ако нямате нужда от тях, докато вашите завеси бъдат доставени след три седмици, можете да настроите начина си на резервация за лечение на прозорци преди време. Handy отговаря на работата ви с местни инсталатори, така че те могат да се свържат с вас, когато кажат, че ще го направят.

Квалифициран и способен

Когато резервирате специалист, за да окачите завесите си или да монтирате щорите си, искате да знаете, че те са квалифицирани и достатъчно способни. Може да ни се доверите защото всички наши служители са професионалисти в това което правят.

Гъвкавост

Не всеки работи стандартно от девет до пет, поради което ние улесняваме резервирането от компютър по всяко време на деня или нощта. Просто напишете кратко описание на вашата работа и ние ще ви се обадим. И ако вашите планове се променят, можете да анулирате или разсрочите резервацията си без никаква суматоха, стига да ни уведомите 24 часа по-рано.

Градове в които оперираме

 • Плевен,
 • Ловеч,
 • Червен Бряг,
 • Луковит
 • Севлиево
 • Габрово
 • Левски
 • Горна Оряховица
 • Враца
 • Казанлък
 • Етрополе
 • Троян
 • Попово
 • Търговище
 • Шумен
 • Разград
 • Сливен
 • Берковица

Инструментите

Въпреки че кутията ви с инструменти може да е препълнена, има вероятност да не разполагате с онези специализирани инструменти, които често са разликата в инсталирането на щори или завеси според професионалните стандарти. Използвайте платформата ни, за да резервирате вашия експерт по прозорци, и те ще пристигнат навреме, с всички необходими инструменти, за да инсталират щорите или да окачат завесите ви. Ако имате някакви специални изисквания, просто ни кажете подробностите, когато уреждате резервацията си, и вашият професионалист ще може да опакова необходимото оборудване, за да гарантира, че работата, която доставят, отговаря на вашите критерии.

От първият опит

С годините на работа в различни среди, жилищни и търговски, специалистите ни са изградили опит, опит и ноу-хау, за да оправят работата от първият път без грешки. Въпреки че може да притежавате солидни умения, инсталирането на щори и окачени завеси е работа, която е най-добре да се остави на професионалистите. Вашият професионалист ще може да идентифицира всички потенциални проблеми предварително и да предприеме необходимите стъпки, за да гарантира, че те не развалят визуалното въздействие или симетрията на вашите прозорци.

Трябват ли ми инструменти ?

Вашият професионалист ще дойде с всички необходими инструменти за сглобяване на вашите мебели. Мебелите трябва да са с всички части, необходими за сглобяване.

Кога ще се свържете с мен ?

След като изпраите съобщение, ще ви се обадим за потвърждение. Можете да се свържете с нас по всяко време с въпроси или проблеми.