Достъпно почистване

Когато става въпрос за професионално почистване на вашия дом, евтините услуги за почистване са отговор на молитвите на много хора. Когато повечето от нас се борят да жонглират работните си графици с нашите социални ангажименти и семейния живот, намирането на време за домакинска работа може да бъде предизвикателство, особено ако сте на бюджет и трябва да намерите достъпни услуги за почистване, които няма да струват богатство. Handy улеснява получаването на редовна услуга за почистване на достъпна цена и ви помага автоматично да планирате почистване, така че да можете да се съсредоточите върху другите неща в живота си.


Ако обаче искате да използвате услугите за почистване, всеки път искате да сте сигурни в задълбочена и професионална работа, независимо от разходите. Освен че са проверени на място, проверени и проверени, достъпните почистващи препарати, налични в приложението Handy, се преглеждат и от клиентите им, като ви дават честен поглед върху стандартите на тяхната работа.


За допълнителна сигурност, всички резервации са подкрепени от гаранцията за удобно щастие, което означава, че в малко вероятния случай почистващите препарати не отговарят на вашите очаквания, ние ще работим усилено, за да коригираме нещата.

Проверени професионалисти и проверени професионалисти.

Приятен 24/7 обслужване

на клиенти.

Подкрепена от гаранцията

за удобно щастие.

Достъпно, предварително ценообразуване.

Без прозорци, резервирайте,

когато искате

Как работи


Изберете време

Изберете ден и час за вашата услуга и ние ще се свърцем с вас веднага.

Резервирайте веднага

Ще потвърдим вашата заявка и ще се погрижим за за вашето удобство.

Вашият професионалист пристига

Опитен, напълно оборудван професионалист ще се появи навреме на прага ви.

Надеждното име в достъпна услуга

за почистване

Опит

Много компании твърдят, че имат най-добрата услуга за прислужници. Важно е да направите своето проучване и да разберете дали всъщност получавате най-добрата им услуга и какво е включено в нея. Ние сме компания, която стои зад услугата зад обещанията които даваме, ако някога не сте доволни от услугата, която сте получили, ние имаме денонощна поддръжка на клиенти и гаранция че ще оправим нещата.

Надежден

Почистването е най-полезно за онези клиенти, които имат деца или домашни любимци те трябва да намерят надеждна прислужница, която да помогне из къщата – някой, на когото разчитат, а не просто на евтина домашна помощница. Камериерките които работят при нас се проверяват и оценяват от нашите клиенти.

Квалифициран и способен

Много лесно можете да направите голяма бъркотия, ако не знаете какво правите, когато почиствате. Ето защо прислужниците, които ще намерите при нас, са най-добрите в това, което правят. Те знаят кои решения за почистване да използват върху кои повърхности, за да изглежда всичко страхотно и то за нула време. Те ще изчистят всичко до най-малката подробност, която със сигурност ще впечатли вас, семейството ви и всички гости, които могат да посетят дома ви.

Гъвкавост

Знаем колко трудно може да се намери време да се приберете в средата на натоварената седмица. Независимо дали тичате да водите децата на различни училищни събития и практики, или просто пътувате много за работа, искаме да се уверим, че услугата отговаря на нуждите на вашият график. Когато резервирате услуга за прислужница при нас, можете да уредите прислужница да пристигне между 7 часа сутринта и 23 часа и то 7 дни в седмицата. И винаги можете да промените графика.. Просто ни уведомете поне 24 часа предварително и ще намерим нов интервал от време за вас.

Gorgeous Design

The bread & butter of our platform are the pre-built design sections, called items. These can be added to your landing page in a couple of clicks and every text, image, icon or button that make up the Block.

Comfortable Options

No more buffering – create, style and enjoy. Our user interface was built on React – the most efficient JavaScript library. We guarantee you will love the difference in performance.

Опитът е всичко

В допълнение към пристигането навреме и със съответното оборудване за почистване, вашият офис ще бъде изчистен на време и с бнимание към детайлите. Ние знаем как да дезинфекцираме баня или да почистим правилно работния плот, това може да промени всичко на работното ви място. Нашите професионалисти по почистване на офиси са превърнали своите умения и опит в кариера и когато резервирате чрез нашият уебсайт, вие можете да се възползвате от всичко това на страхотна цена.

Comfortable Options

No more buffering – create, style and enjoy. Our user interface was built on React – the most efficient JavaScript library. We guarantee you will love the difference in performance.

Трябват ли ми инструменти ?

Вашият професионалист ще дойде с всички необходими инструменти за сглобяване на вашите мебели. Мебелите трябва да са с всички части, необходими за сглобяване.

Ще махнете ли старите мебели ?

Нашата услуга по сглобяване на мебели не включва премахване на стари мебели.

Кога ще се свържете с мен ?

След като изпраите съобщение, ще ви се обадим за потвърждение. Можете да се свържете с нас по всяко време с въпроси или проблеми.