Домашна прислужница

Търсите евтина прислужница? Много компании за почистване работят, за да свържат клиентите си с евтини прислужници, за да почистят къщите, но е важно да се намери услуга за прислужница, която не само е на добра цена но и работата е свършена добре. И ние знаем по-добре от всеки, че има голяма разлика между евтината прислужница и достъпната прислужница, която осигурява стандарта на грижа и нивото на детайлност, които клиентите очакват и изискват. Всички камериерки работещи при нас са проверени и си вършат работата на ниво , което вие очаквате. Те също се оценяват и преглеждат от клиенти точно като вас. Най-важното е, че когато резервирате услуга за прислужници от нас, вие сте защитени и имате гаранцията за добре свършена работа. Това означава, че ако не сте доволни от услугата, ще работим усилено, за да оправим нещата.

Истински професионалисти.

24/7 обслужване на клиенти.

Удобен начин за резервация

Удобно плащане

Достъпно, предварително ценообразуване.

Как работи


Изберете време

Изберете ден и час за вашата услуга и ние ще се свърцем с вас веднага.

Резервирайте веднага

Ще потвърдим вашата заявка и ще се погрижим за за вашето удобство.

Вашият професионалист пристига

Опитен, напълно оборудван професионалист ще се появи навреме на прага ви.

Градове в които оперираме

 • Плевен,
 • Ловеч,
 • Червен Бряг,
 • Луковит
 • Севлиево
 • Габрово
 • Левски
 • Горна Оряховица
 • Враца
 • Казанлък
 • Етрополе
 • Троян
 • Попово
 • Търговище
 • Шумен
 • Разград
 • Сливен
 • Берковица

Надеждното име в достъпна услуга

за почистване

Опит

Много компании твърдят, че имат най-добрата услуга за прислужници. Важно е да направите своето проучване и да разберете дали всъщност получавате най-добрата им услуга и какво е включено в нея. Ние сме компания, която стои зад услугата зад обещанията които даваме, ако някога не сте доволни от услугата, която сте получили, ние имаме денонощна поддръжка на клиенти и гаранция че ще оправим нещата.

Надежден

Почистването е най-полезно за онези клиенти, които имат деца или домашни любимци те трябва да намерят надеждна прислужница, която да помогне из къщата – някой, на когото разчитат, а не просто на евтина домашна помощница. Камериерките които работят при нас се проверяват и оценяват от нашите клиенти.

Квалифициран и способен

Много лесно можете да направите голяма бъркотия, ако не знаете какво правите, когато почиствате. Ето защо прислужниците, които ще намерите при нас, са най-добрите в това, което правят. Те знаят кои решения за почистване да използват върху кои повърхности, за да изглежда всичко страхотно и то за нула време. Те ще изчистят всичко до най-малката подробност, която със сигурност ще впечатли вас, семейството ви и всички гости, които могат да посетят дома ви.

Гъвкавост

Знаем колко трудно може да се намери време да се приберете в средата на натоварената седмица. Независимо дали тичате да водите децата на различни училищни събития и практики, или просто пътувате много за работа, искаме да се уверим, че услугата отговаря на нуждите на вашият график. Когато резервирате услуга за прислужница при нас, можете да уредите прислужница да пристигне между 7 часа сутринта и 23 часа и то 7 дни в седмицата. И винаги можете да промените графика.. Просто ни уведомете поне 24 часа предварително и ще намерим нов интервал от време за вас.

Достъпен лукс

Повечето хора смятаха, че наемането на прислужница или ежедневната прислужница е лукс. Евтината услуга за прислужници при нас помага на хората да управляват и поддържат дома си, без да източват банковата си сметка. Когато имате повтаряща се прислужница, вашата прислужница има тенденция да опознава вас и вашия дом все по-добре и по-добре. С течение на времето те ще започнат да разбират вашите уникални предпочитания. Например, някои клиенти предпочитат, когато прислужницата да мие чиниите на ръка, докато други предпочитат да използват съдомиялната машина. Освен това, прислужниците могат да вършат допълнителни задачи извън типичната сфера на традиционната ви прислужница като пране и организиране на гардероба ви или купуване на хранителни стоки. С помощта на прислужница можете да персонализирате почистването си толкова, колкото и когато искате.

Служебна услуга, която обхваща всички основни

Най-добрата услуга за прислужница е тази, при която се чувствате удобно да попитате точно какво искате, вместо да се притеснявате дали вашите изисквания са извън параметрите на стандартното почистване. Когато използвате нашите услуги, вие сте шефът! Вашата прислужница ще се стреми да ви осигури най-доброто почистване, което някога сте имали, отново и отново. Освен това, можете да резервирате екстри отгоре на основното почистване, за да постигнете желаното почистване; можете също да попълните списък за почистване и да оставите персонализирани бележки за вашата прислужница. Ако не знаете какво искате от почистване на прислужница, ние разполагаме със стандартен контролен списък за почистване, който включва почистване на банята, кухнята, леглото, прашене на всички повърхности, почистване на пода и почистване на килими и черги.

Рутинна домашна помощница

Услугите на прислужници са най-полезни, когато са седмично, двуседмично или месечно. Вашата прислужница може да донесе собствени почистващи материали или да използва вашите, ако имате конкретни решения за почистване, които предпочитате. Една от най-добрите части за използването на услугата за домашна прислужница при нас е, че дори не е необходимо да сте вкъщи, когато прислужницата ви чисти – можете да оставите ключа и ние ще се погрижим. Някои клиенти предпочитат да бъдат вкъщи по време на почистването, за да могат да станат свидетели, че домът им преминава от разхвърлян към искрящ само за няколко часа. Това е наистина вълшебно чувство!

Често задавани въпроси

Какво е включено в почистването на спалня ?

Вижте какво е включено в почистването на спалнята тук.

Кой ще дойде на място ?

Handy има богата мрежа от опитни, най-високо оценени почистващи препарати. Въз основа на часа и датата на вашата заявка, ние работим, за да възложим най-добрия наличен професионалист. Като работа с конкретен професионалист? Добавете ги към вашия Pro Team от мобилното приложение и те ще бъдат поискани първо за всички бъдещи резервации. Ще получите имейл с подробности за вашия професионалист преди вашата среща.

Мога ли да пропусна или отложа резервация ?

Можете да разсрочите безплатно всяка резервация поне 24 часа преди планираното начално време. Ако трябва да пропуснете резервация в рамките на минималния ангажимент, ще прехвърлим стойността на резервацията във вашия акаунт. Можете да използвате този кредит за бъдещи почиствания и други удобни услуги.