ВиК Услуги

Когато имате проблем с ВиК, който се нуждае от професионално внимание, не търсете повече, тук сте на правилното място. Колкото и да сте квалифицирани в поддръжката на дома, някои проблеми трябва винаги да се решават само от професионалист, а водопроводът е един от тях. Когато резервирате водопроводчици през нашият сайт, ще резервирате евтин, но надежден водопроводчик, който ще знае къде да потърси източника на проблема и който ще разполага с всички правилни инструменти и опит, за да го отстрани.

Истински професионалисти.

24/7 обслужване на клиенти.

Удобен начин за резервация

Удобно плащане

Достъпно, предварително ценообразуване.

Как работи


Изберете време

Изберете ден и час за вашата услуга и ние ще се свърцем с вас веднага.

Резервирайте веднага

Ще потвърдим вашата заявка и ще се погрижим за за вашето удобство.

Вашият професионалист пристига

Опитен, напълно оборудван професионалист ще се появи навреме на прага ви.

Достъпни ВиК услуги

Опит

Водопроводчиците ни имат опит в коригирането на всички често срещани (и не толкова) проблеми с водопроводите, които може да имате в дома си. Независимо дали имате теч, запушена тоалетна или блокиран източник, най-вероятно водопроводчикът ни е виждал и се е справял с подобна работа преди. Когато използвате сайта ни ще бъдете свързани с опитни водопроводчици, които ще знаят точно какво да правят, независимо колко голяма или малка може да бъде повредата или задачата.

Надежден

Знаем, че няма нищо по-лошо от насрочването на среща, оставането вкъщи и пропускането на работа, за да осигурите достъп в дома си, само за да изчакате и никой да не се появи. Когато резервирате услуга през нашият сайт, няма да имате този проблем – ние ще работим, за да гарантираме, че вие винаги ще сте доволни.

Квалифициран и способен

Когато резервирате водопроводчик на достъпна цена, независимо дали е да поправите счупен кран или да отпушите канализацията си, искате да знаете, че той е достатъчно квалифицирани за задачата, която имате. Нищо не е по-лошо от това да изпратите любител с гаечен ключ, който само да гледа тръбите. Всички водопроводчици при нас са проверени и преди да пристигнат в дома ви, можете да сте сигурни, че са подходящи за работата.

Гъвкавост

Екипът ни за обслужване на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Ако имате водопроводна задача, за която имате нужда от помощ, можете да резервирате професионалист, който да пристигне веднага. Ако ситуацията ви се промени, винаги можете да отмените или да насрочите нова среща, без да се притеснявате от глоби или санкции – просто ни уведомете поне с 24 часа предизвестие.

Градове в които оперираме

 • Плевен,
 • Ловеч,
 • Червен Бряг,
 • Луковит
 • Севлиево
 • Габрово
 • Левски
 • Горна Оряховица
 • Враца
 • Казанлък
 • Етрополе
 • Троян
 • Попово
 • Търговище
 • Шумен
 • Разград
 • Сливен
 • Берковица

Добрите водопроводчици носят правилното оборудване

Когато резервирате водопроводчик през нашият сайт за инсталиране на бойлер, да отпушите тоалетна или да почистите каналите си, те винаги ще пристигнат с оборудването, което ще трябва да свършат чудесна работа. В техен интерес е, колкото е във ваш, да свършят всяка работа бързо, професионално и ефикасно. Ето защо, когато се появят, те ще бъдат подготвени за всичко. Кажете ни повече за вашият проблем за да се подготвим предварително и да гарантираме, че ще носим всичко необходимо.

Значението на водопроводната експертиза

Дори да се опитвате сами да поправите ВиК нещата си вкъщи, без подходящи знания, това може да доведе до големи проблеми. Резервирайте водопроводчици които знаят точно какво правят. Опитни и практикуващи в занаята си, те ще ви осигурят най-добрата работа на цена, която няма да наруши бюджета ви.

Безопасност

С опититът си напите водопроводчици ще могат да проверят вашите проблеми и приспособления и да идентифицират къде са възникнали проблеми. С подходящите инструменти, те ще могат да отстранят проблема навреме. Ако вашият бойлер е предизвикал наводнение, те ще знаят точно как и къде да изключат водоснабдяването. Ако наводнението е резултат от спукване на тръба, те ще могат да я подменят, преди да нанесе допълнителни щети.

Трябват ли ми инструменти ?

Вашият професионалист ще дойде с всички необходими инструменти за сглобяване на вашите мебели. Мебелите трябва да са с всички части, необходими за сглобяване.

Ще махнете ли старите мебели ?

Нашата услуга по сглобяване на мебели не включва премахване на стари мебели.

Кога ще се свържете с мен ?

След като изпраите съобщение, ще ви се обадим за потвърждение. Можете да се свържете с нас по всяко време с въпроси или проблеми.